Laatste nieuws

27 juni 2019:

Een concert van Lee Towers, koffie met appeltaart, spelletjes, handmassages, mooie gesprekken. 450 eenzame ouderen uit deze hele regio hadden een topdag in Rotterdam. Zie het artikel in het AD en de video.

24 juni 2019:

De locatie van onze onvergetelijke dag voor eenzame ouderen met als thema “Toen was geluk heel gewoon” is bekend: De Doelen in Rotterdam!

En we kunnen nóg een fantastische act aan onze Onvergetelijke Dag van a.s. donderdag toevoegen: de Skyline Sisters uit Rotterdam, een Nederlands dames barbershop koor met meer dan 50 zangeressen, o.l.v. Mieneke Klinkert, zullen met een afvaardiging van bijna 20 dames ’s middags een spetterend, 4-stemmig a capella optreden gaan verzorgen voor ‘onze’ senioren! Zowel in 2017 als in 2019 hebben ze een zilveren medaille gewonnen bij de barbershop conventie in Nederland, dus wij verheugen ons enorm op hun muzikale bijdrage op deze dag!
Kijk voor meer informatie over de Skyline Sisters op www.skylinesisters.nl of op www.facebook.com/theskylinesisters.

17 juni 2019:

De teller staat inmiddels al over de 300 deelnemers!

11 juni 2019:

Inmiddels hebben al meer dan 150 ouderen en begeleiders zich aangemeld voor onze Onvergetelijke Dag en de teller loopt nog steeds op!

7 juni 2019:

30 mei 2019:

Onze Onvergetelijke Dag zal worden opgeluisterd door het Nostalgiekoor!

Het Nostalgiekoor is een projectkoor dat speciaal is samengesteld voor ‘Toen was geluk heel gewoon’. Het koor bestaat uit leden van popkoor SisterAct, vocal group Rosé en musicalgezelschap Monkey Musical, allen uit de regio Gorinchem. Het Nostalgiekoor staat onder leiding van Monia de Swart. Zij is zangeres, zang- en pianodocent en theatermaker, werkzaam bij Monkey Music uit Asperen. Het Nostalgiekoor brengt liedjes van weleer weer terug op de planken, u waant zich direct in ‘die goeie ouwe tijd’. En… meezingen is toegestaan!

Websites: 

http://koor-sisteract.nl/

http://vocalgrouprose.nl/

http://vocalgrouprose.nl/http://monkeymusic.nl/

13 mei 2019:

Rotterdams Trio: Naar De Haaien verzorgd 2 optredens op 27 juni a.s.! Naar De Haaien is het meest in het oog springende muzikale trio van Rotterdam. Een bijzonder ludieke naam voor drie Rotterdamse muzikanten met een heerlijk Rotterdams repertoire. Uiteraard bekende Rotterdamse liedjes zoals Ketelbinkie en Ik ben aan de Maas geboren, maar ook eigen geschreven liedjes met veel humor. Het leuke van deze Haaien is dat ze van een ongevaarlijke soort zijn, hartstikke mobiel en op ieder feestje een onvergetelijke indruk achter laten.

10 april 2019:

Onze crowdfunding campagne is live! Check hem hier.

April 2019:

Wij zijn team LEEF! EenOnvergetelijkeDag.nl | Disclaimer